BFT Romania

bft romania

BFT ROMANIA
Suntem reprezentant in Romania al prestigioasei companii italiene BFT. Producem si comercializam automatizari pentru porti, usi de garaj, sisteme de actionare solara si bariere auto. Standardele de calitate precum si certificarile obtinute ne recomanda pe piata din Romania ca fiind unul dintre cele mai mari branduri din domeniul automatizarilor si motoarelor electrice.

CERTIFICARI

Toate produsele BFT detin certificarile: UNI EN ISO 9001, UNI EN ISO 140001, CE si CSA. Pentru detalii suplimentare precum si explicatia acestora accesati www.bft.it sectiunea Company.

GARANTIE

Toate produsele BFT comercializate pe site-ul propriu www.automatizarideporti.org sunt originale, au garantie (atat comerciala cat si de conformitate) si sunt produse in Italia.

VANZARE & DEALER

Dezvoltam o retea nationala de distributie pentru produsele BFT. Pentru a deveni reseller al produselor noastre este necesar sa indepliniti anumite cerinte. Pentru detalii va rugam sa ne contactati.

MONTAJ & SERVICE

Asiguram montajul tuturor produselor comercializate prin intermediul echipelor proprii specilaizate. Asiguram service pentru toata gama de produse BFT achizitionate prin intermediul nostru.

Pentru detalii suplimentare ne puteti contacta. Accesati www.bft.it pentru o prezentare completa a companiei noastre.

echipa BFT Romania